A honlapunk azoknak készült akiknek fontos a minőség, gyorsaság, és az elérhető ár.

  • minőség: hajaink mind emberi haj, különböző helyekről szerezzük be egyenesen a külföldi partnertől. Nem országok szerint választunk hanem minőség szerint osztályozunk. 10 éves szakmai múlttal rendelkezünk, saját kollégákkal végezzük a különböző eljárásokat(festés, szőkítés, tincsezés, varrás), törekszünk arra hogy mindent mi csináljunk hogy átlátható legyen minden folyamat.
  • gyorsaság: több éves tapasztalatunk mutatja hogy a vásárlóknak mennyire fontos a pontos kiszállítás sürgős esetben akár aznap is. A rendelés egyenesen egy központi bázisba érkezik ahol minden kolléga látja hogy milyen rendelés érkezett és ezt a leggyorsabb megoldásban próbáljuk feldolgozni. Ezen célból GLS csomagponttal is le vagyunk szerződve.
  • Elérhető ár: az árainkat minden esetben úgy áraztuk be hogy mind a vásárló mind az eladó szemszögéből jó ár szülessen. Mivel a hajak eredeti emberi hajak, a piaci áruk is elég magas, így nagy tételben vásárolva tudjuk az árainkat alacsonyabban tartani, ezáltal a vásárlónak is elérhetőbbé válik.
  • A legfontosabbat a végére hagytuk ami a számunkra az egyik legfontosabb, hogy a vásárlóinkban a három kritériumnak megfelelően kialakuljon egy bizalom amivel továbbra is együtt tudunk a későbbiekben is működni. Jelenleg visszajáró vendégeink teszik ki a vásárlás több mint 50%-át.